Величествено видео: Тамара води на Евровизија

 Breaking News

Величествено видео: Тамара води на Евровизија

Величествено видео: Тамара води на Евровизија
May 18
23:46 2019

Ова утро и ноќ беа исполнети со многу возбуда и емоции на финалето на Евровизија 2019.

Тамара Тодевска вечерва настапи под реден број 8.

Во текот на целото гласање до сега нашата земја беше на врвот. Се надеваме таму ќе остане до крај.

Погледнете ја нашата претставничка на бината, Величествен видео запис.

Related Articles