Браво, мачето Кес ја даде прогнозата за денешниот меч на Македонија со Австрија

 Breaking News

Браво, мачето Кес ја даде прогнозата за денешниот меч на Македонија со Австрија

Браво, мачето Кес ја даде прогнозата за денешниот меч на Македонија со Австрија
June 13
13:10 2021

Мачето Кес која стана хит на почетокот на ова Европско првество со своите пpoгнози на натпреварите на континенталното првенство, „тип ув аше“ и во пресрет на денешниот дуел меѓу Австрија и Македонија. Кес тргна кон чинивчето со знамето на Македонија, па да се надеваме дека оваа нејзина прогноза ќе се оствари. Вчера Кес „по годи“ дека Белгија ќе ја победи Русија, а „прогн озираше“ дека дуелите меѓу Данска и Финска, односно Велс – Швајцарија ќе завршат нерешено. Видео:

Related Articles