Браво за Цако – од денеска официјално дипломиран педагог

 Breaking News

Браво за Цако – од денеска официјално дипломиран педагог

Браво за Цако – од денеска официјално дипломиран педагог
September 27
16:38 2019

Александар Матовски – Цако денеска го одбрани својот дипломски труд и со тоа официјално стана дипломиран професор по предучилишно воспитание. На својот твитер профил, министерката Мила Царовска напиша: Браво за Цако – од денеска официјално дипломиран педагог! Нашиот млад херој уште еднаш ги сруши сите предрасуди, покажа и докажа дека сите можеме да успееме:

Related Articles