Божиновски распали по пратениците: Тие имаат проблем пратеник сам да си плати карта

 Breaking News

Божиновски распали по пратениците: Тие имаат проблем пратеник сам да си плати карта

Божиновски распали по пратениците: Тие имаат проблем пратеник сам да си плати карта
September 04
13:15 2020

Му се нафрлија на пратеникот на Левица зошто до свои пари одел со автобус дома. Истите кои ништо не рекоа дека владата за 8 милиони евра купи автомобили.

Некои над 50.000 евра. Не се рачунаат повеќе во мp тви де ца шо можат да бидат спа сени.

Истите шо немаат про блем нечии синови да добиваат по 100.000 евра стипендии додека по студентски домови други живеат со му вла и лиш аи по ѕидовите.

Истите шо збор не кажаа за поскапување на струјата. Истите шо немаат никаков проблем фирми на министри да земаат субвенции од државата дур 40.000 луѓе ја имаат изгу бено работата.

Тие имаат проблем пратеник сам да си плати карта…

Related Articles