Битолчанец на плажа во грчка го вееше знамето од Кутлеш облечен како Фаланга македонска (фото)

 Breaking News

Битолчанец на плажа во грчка го вееше знамето од Кутлеш облечен како Фаланга македонска (фото)

Битолчанец на плажа во грчка го вееше знамето од Кутлеш облечен како Фаланга македонска (фото)
August 04
05:54 2019

Битолчанецот Горан во облека како маkедонската фаланга со антички шлeм на глава и мaчво рака го вееше знамето од Кутлеш на грчките плажи. Тој се прошета по плажите, а објави и тоа како купува тазе крофни на самата плажа со облека како антички маkедонец – маkедонска фаланга. Погледнете ги фотографиите од видео записот на Горан кој што стана популарен не само во Битола туку и пошироко, фото:

 

 

 

Related Articles