ФОТО: Битолчанец го врати coнцето на шахтите и тоа во златна боја како што треба

 Breaking News

ФОТО: Битолчанец го врати coнцето на шахтите и тоа во златна боја како што треба

ФОТО: Битолчанец го врати coнцето на шахтите и тоа во златна боја како што треба
August 16
08:38 2019

Горан Божиновски од Битола, човек кој што ова лето вееше и знаме со 16 краци во Грција, најде начин како да го реши бруењето на шахтите со што се отстранува Coнцето од Кутлеш од нивните капаци.

Вергината тој ја враќа во златна боја, си направил шаблон и со помош на спреј повторно го враќа Coнцето од Кутлеш.

На неговиот профил тој објави и фотографии како изгледа тоа, еве ги во продолжение, фото:

 

 

Related Articles