Без тие провинцијалци вашите „апартмани“ ќе берат прашина

 Breaking News

Без тие провинцијалци вашите „апартмани“ ќе берат прашина

Без тие провинцијалци вашите „апартмани“ ќе берат прашина
May 23
07:02 2019

Надица раскажува за животот во Скопје, таа не знае од каде да почне, но започна од малата плата во државава, а високата кирија за стан, станови кои се нарекуваат апартмани во главниот град, станови каде многу стари работи се донесени таму, каде берат прашина секој ден. Таа вели дека сакаат некој да им ги одржува становите, а тие да примаат цела плата дома. По се изгледа како да ги запалила појавата ЕУ и еуфоријата. Еве го нејзиниот статус во целост, објавен во групата Цимер, дека си бе цимер:

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles