Бајден убаво си кажувa: Знаевме за инвазијата, Зеленски не сакаше да не слуша

 Breaking News

Бајден убаво си кажувa: Знаевме за инвазијата, Зеленски не сакаше да не слуша

Бајден убаво си кажувa: Знаевме за инвазијата, Зеленски не сакаше да не слуша
June 12
21:11 2022

Џозеф Бајден, Американскиот претседател изјави дека украинскиот претседател Володимир Зеленски „не сакал да слуша“ кога американското разу знавање собрало информации дека Русија подготвува инвазија врз Украина.

Ништо такво не се случило од Втората свет ска во јна.

Знам дека многу луѓе мислеа дека можеби претерувам“, рече Бајден, обраќајќи им се на донаторите во Лос Анџелес на собирањето средства за Демократската пар тија.

Тој додаде дека знаел оти САД имаат информации дека рускиот претседател Владимир Путин ќе ја премине границата.

Немаше сомнеж, но Зеленски не сакаше да слушне“, рече Бајден. Извор: МИА

Related Articles