Аца Лукас добро се покажал на свадбата на Вељко и Богдана, откриено колку пари им дал

 Breaking News

Аца Лукас добро се покажал на свадбата на Вељко и Богдана, откриено колку пари им дал

Аца Лукас добро се покажал на свадбата на Вељко и Богдана, откриено колку пари им дал
November 29
20:55 2019

Јавноста добро знае дека Аца Лукас беше скаран со својата колешка Светлана Ражнатовиќ Цеца. Но во неделата тој беше поканет на свадбата на нејзиниот син Вељко, а искрено според информациите до кои дојдоа некои српски медиуми, Лукас донел најдебел плик. Според информациите до кои дојдоа медиумите се вели дека Лукас во пликот ставил 2.000 евра.

Related Articles