Апасиев: Шо чекавте од Нова година бе, абдали едни изгубени

 Breaking News

Апасиев: Шо чекавте од Нова година бе, абдали едни изгубени

Апасиев: Шо чекавте од Нова година бе, абдали едни изгубени
April 04
12:43 2021

Мислиш дека се само НЕСПОСОБНИ да набават вакцини!? Ама нееее… Недела дена више ги имаат и уште не почнале со вакцинација на населението. Тек допрва правеле “план”!? Па шо чекавте од Нова година бе, абдали едни изгубени? Провизиите прво да ви легнат на сметка, а? #БагроКриминална- Напиша Апасиев на својот фејсбук профил:

Related Articles