Апасиев кажа колку денари за патни трошоци земале пратениците на Левица

 Breaking News

Апасиев кажа колку денари за патни трошоци земале пратениците на Левица

Апасиев кажа колку денари за патни трошоци земале пратениците на Левица
June 25
20:58 2021

Димитар Апасиев, Пратеникот и лидер на Левица, објави дека тој и Благој Крмов не потрошиле ниту еден денар за патни трошоци. CKАНДАЛ: Пратениците на Левица земале 0 (нула) денари патни трошоци!!! – напиша Апасиев на неговиот Фејсбук профил по информацијата дека од конституирањето на Собранието во август минатат година, овој пратенички состав, ја чини државата речиси 200 илјади евра за патни трошоци.

Related Articles