Апасиев: Епа, честито банкрот, другари, само ако ова го направеше Ставрески ќе имаше

 Breaking News

Апасиев: Епа, честито банкрот, другари, само ако ова го направеше Ставрески ќе имаше

Апасиев: Епа, честито банкрот, другари, само ако ова го направеше Ставрески ќе имаше
May 28
06:21 2020

Некаде околу 150 милиони евра ќе плати државата како камата на позајмените 700 милиони евра, вчера преку издадената седма еврообврзница. Рочноста на еврообврзницата е 6 години, а годишната камата е 3.675 процентни поени. На ова реагираа многу експерти но имаше и реакција на социјалните мрежи, еве ја реакцијата на Димитар Апасиев: Епа, честито БАНКРОТ, другари! <3 p.s. Само замислете си какво "пишчење-вришчење" ќе беше ако ова го напраеше Зоран Ставрески, наместо Нина Групер. #ПрезадолжениЗаДесетГенерации #ПаДаСиГиГласате

Related Articles