Апасиев во негов стил им го најде слоганот на новата коалиција CДCM и БЕСА

 Breaking News

Апасиев во негов стил им го најде слоганот на новата коалиција CДCM и БЕСА

Апасиев во негов стил им го најде слоганот на новата коалиција CДCM и БЕСА
February 27
22:41 2020

Професорот Димитар Апасиев во негов стил им го најде предизборниот слоган на новата коалиција СДСМ и БЕСА. Во продолжение неговиот фејсбук статус вели: Изборниот слоган на новата коалиција СДС + БЕСА ќе им бил: За федерален Северџанистан.

Related Articles