Апасиев: А шо ако на Ката и текнеше, од притвор, да прати писмо дека се откажува од сите предмети на Т

 Breaking News

Апасиев: А шо ако на Ката и текнеше, од притвор, да прати писмо дека се откажува од сите предмети на Т

Апасиев: А шо ако на Ката и текнеше, од притвор, да прати писмо дека се откажува од сите предмети на Т
September 08
08:00 2019

Абе куpиња… А шо ако на Ката и текнеше, од притвор, да прати писмо дека се откажува од кривично гонење во сите предмети на „Т“!? Тогаш ќе важеше ли таа „наредба“ или не? 😉 #ПрашањеЗа8Милиони – напиша Димитар Апасиев на својот фејсбук профил:

Related Articles