Андоновски: Арсовска ставила камери и блиндирани врати во нејзиниот кабинет

 Breaking News

Андоновски: Арсовска ставила камери и блиндирани врати во нејзиниот кабинет

Андоновски: Арсовска ставила камери и блиндирани врати во нејзиниот кабинет
September 16
21:19 2022

Градоначалничка на град Скопје, Данела Арсовска ставила блиндирани врати и камери во нејзиниот кабинет, вели советникот во градкиот совет од ВМРО-ДПМНЕ, Стефан Андоновски. -Арсовска последните неколку недели ставила блиндирани врати на кабинетот, поставувала камери низ општината и ги малтретирала вработените да се најавуваат на секое влегување, изјави Андоновски вечерва во гостувањето на Сител.

Related Articles