Анастасија запеа на моминската забава на нејзината снаа, го испеа големиот хит на Цеца

 Breaking News

Анастасија запеа на моминската забава на нејзината снаа, го испеа големиот хит на Цеца

Анастасија запеа на моминската забава на нејзината снаа, го испеа големиот хит на Цеца
November 14
20:40 2019

Богдана Родиќ и Вељко Ражнатовиќ на 24 ноевмри ќе се венчаат, а снаата на Цеца синоќа ја прослави својата моминска вечер.

Анастасија Ражнатовиќ запеала на моминската забава на својата идна снаа и тоа запеала еден од најголемите хитови на својата мајка.

Пејачката ја кренала забавата на повисоко ниво со песната Лепи громе мој, која ја пееле сите присутни во еден глас.

Анастасија била одлично расположена, а додека пеела дури и намигнувала во камера и се насмевнувала преку микрофонот. Бремената Богдана како принцеза на моминската – има и вел.

Related Articles