Американци на гости кај нас: Ова можете да го најдете само во Македонија

 Breaking News

Американци на гости кај нас: Ова можете да го најдете само во Македонија

Американци на гости кај нас: Ова можете да го најдете само во Македонија
August 30
06:26 2019

Одри и Хари се блогери д Чикаго кои патуваат низ светот и се запознаваат со културите на разните народи, на Твитер споделија фотографија од Македонија со шеснаесеткракото сонце, и напишаа: Не можете да го најдете ова во Грција, Ова можете да го најдете само во Македонија:

Related Articles