Алфа телевизија со нов главен уредник, Искра Коровешовска

 Breaking News

Алфа телевизија со нов главен уредник, Искра Коровешовска

Алфа телевизија со нов главен уредник, Искра Коровешовска
September 06
21:15 2019

Од денеска мојата улога е одговорноста за вестите на Алфа телевизија. Главна да, но и најодговорни улога. Алфа има тим на луѓе кои вредат колку повеќе медиуми во едно, фантастични, професионални новинари! Сигурна сум ќе функционираме како тим – семејство кое ќе руши рекорди на гледаност! Алфа, тоа сме ние! – напиша Искра Коровешовска на својот фејсбук профил.

Related Articles