Али Ахмети: На Стево Пендаровски му обезбедивме 130.000 гласови

 Breaking News

Али Ахмети: На Стево Пендаровски му обезбедивме 130.000 гласови

Али Ахмети: На Стево Пендаровски му обезбедивме 130.000 гласови
May 05
19:56 2019

Сакам да им се заблагодарам на сите што гласаа за нашиот концепт. Консензулната демократија е единствена алтернатива што не доближува и не смирува, рече на прес конференцијата пред малку лидерот на ДУИ Али Ахмети.

Тој рече дека тие обезбедиле од 100.000 до 130.000 гласови за победата на Стево Пендаровски.

Рече дека нашата земја е подготвена за членство и очекува преговори за членство во Европската Унија.

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles