Адријана Алачки замина од Македонија – Многу сум љубопитна што и како ќе видам таму

 Breaking News

Адријана Алачки замина од Македонија – Многу сум љубопитна што и како ќе видам таму

Адријана Алачки замина од Македонија – Многу сум љубопитна што и како ќе видам таму
August 13
14:00 2019

Македонската водителка и пејачка Адријана Алачки замина во Сибир на Баикал грил фест. Ова е апсолутно ново искуство, сите мои досегашни патувања, на сите страни на светот беа стандардни и очекувани. И многу често во шега зборував дека само на Сибир не отидов, и многу сум љубопитна што и како ќе видам таму вели Алачки за 7дена.

Related Articles