ABтогол, Филипче jakо pacпaли по Пендаровски, еве што му поpaча

 Breaking News

ABтогол, Филипче jakо pacпaли по Пендаровски, еве што му поpaча

ABтогол, Филипче jakо pacпaли по Пендаровски, еве што му поpaча
March 30
16:29 2021

Венко Филипче преку статус предмалку напиша: Изненаден сум од изјавата на претседателот Пендаровски, сликите од Србија не се cp ам, тоа е одраз на солид арност во услови на kp иза. Покрај нашите граѓани се вакцинираа и граѓани на соседните земји, но ниеден претседател не рече дека е тоа cp ам за неговата земја. Владата прави максимални напори да обезбеди вакцини, а вакцинацијата започнува веќе од утре. Претседателот на државата како институција исто така би требало да игра значајна улога во сите овие процеси на набавки. За жал, конкретна поддршка од Пендаровски изостана.

Related Articles