Животни приказни – Јас имам рак на дојка

 Breaking News

Животни приказни – Јас имам рак на дојка

Животни приказни – Јас имам рак на дојка
February 19
11:38 2018

„Јас сум жена, мајка, ќерка и сестра. Јас сум тетка, вујна, братучетка и пријател. Јас сум `ејџ-ар` менаџер и консултант. Јас сум дипломирана на факултет. Јас не сум одлична танцувачка. Јас сум таа што им помага на другите. Јас сум фан на кантри музика. Јас сум благословена со моето неверојатно семејство и пријатели. Јас сум силна. Јас сум таа што сака да се смее. Јас се плашам од височини. Јас сум фан на цигари и рози. Јас сум уште една работа повеќе. Јас имам рак на дојка. И некогаш, јас ќе го преживеам тој рак.“

Поуката е: Секој пациент е многу повеќе од неговата дијагноза, но некогаш тоа не го земаме во предвид.

Related Articles