Зградата Кармен од „Наше маало“ денес слави 18 години, горда на тоа што не учеше да ги цениме луѓето по квалитетите, а не потеклото или религијата

 Breaking News

Зградата Кармен од „Наше маало“ денес слави 18 години, горда на тоа што не учеше да ги цениме луѓето по квалитетите, а не потеклото или религијата

Зградата Кармен од „Наше маало“ денес слави 18 години, горда на тоа што не учеше да ги цениме луѓето по квалитетите, а не потеклото или религијата
January 23
16:50 2018

Зградата Кармен денес слави 18 години, особено горда на тоа што нè учеше кај луѓето да ги цениме квалитетите, а не потеклото или религијата.

А, ние сме горди што ја помогнавме продукцијата на првата детска серија „Наше маало“ која промовираше соживот и меѓуетничко разбирање. #USAID25MK

Related Articles