Започна да се произведува Мерцедесот дизајниран од Македонец – Mercedes-Benz-GLC Coupe

 Breaking News

Започна да се произведува Мерцедесот дизајниран од Македонец – Mercedes-Benz-GLC Coupe

Започна да се произведува Мерцедесот дизајниран од Македонец – Mercedes-Benz-GLC Coupe
June 29
14:36 2016

Славче Таневски стои зад дизајнот на најновиот сериски автомобил на „Mercedes-Benz“ – GLC Coupe.

„После 4 години работа, конечно е официјално! Мојот прв автомобил во производство. Првиот автомобил кој го дизајнирав кој може да го купите. Му благодарам на одличниот тим кој го овозможи ова и ви благодарам за целата поддршка која ја добив, приватно и професионално“, напишал Славче на својата официјална фан-страница на „Facebook“ неодамна.

њерњерњер

Сега ова се реализираше. „Mercedes-Benz“ во Бремен е местото каде што ќе се произведува новото GLC Coupe, чиј дизајн го работел Славче. Моментално, цената во Германија и Велика Британија изнесува 49.444 евра, односно 40.580 фунти, еве неколку фотографии во сина верзија:

м3 м2 м1

 

Related Articles