Вруќо и тазе од студио, новата песна “САДИМЕ ЖИТО” на нашите другари “Последните селани”, Плевана и Стеванче..

 Breaking News

Вруќо и тазе од студио, новата песна “САДИМЕ ЖИТО” на нашите другари “Последните селани”, Плевана и Стеванче..

Вруќо и тазе од студио, новата песна “САДИМЕ ЖИТО” на нашите другари “Последните селани”, Плевана и Стеванче..
September 07
18:22 2017

Да го завршиме летото ЈАКОО! И дефинитивно последната верзија на Despacito 🙂 Вруќо и тазе од студио, новата песна “САДИМЕ ЖИТО” на нашите другари “Последните селани”, Плевана и Стеванче.. @Pikado creative collective и благодарност до сите што учествуваа.. Нашите вонсериски таленти Damjan Cvetanovski Stefan Spasov па понатаму Dragan Spasov Dac Sasko Kocev Goce Cvetanovski Garo Tavitjan Tanja Kocovska Nino Levi , Silbo Furna и сите други… Добро зезање! УЖИВАЈТЕ И ШЕРУВАЈТЕ!

 

Related Articles