ВО ЖИВО: Маршот за ПРАВДИНАТА И ТАТКОВИНАТА стигна до Владата на Република Македонија

 Breaking News

ВО ЖИВО: Маршот за ПРАВДИНАТА И ТАТКОВИНАТА стигна до Владата на Република Македонија

ВО ЖИВО: Маршот за ПРАВДИНАТА И ТАТКОВИНАТА стигна до Владата на Република Македонија
December 03
16:16 2017

Следете го во живот Маршот за правдината и за Татковината, во моментов граѓаните стигнаа пред владата на Република Македонија:

Related Articles