Во Прилеп најавена 10-тата победа на ВМРО-ДПМНЕ (ВИДЕО)

 Breaking News

Во Прилеп најавена 10-тата победа на ВМРО-ДПМНЕ (ВИДЕО)

Во Прилеп најавена 10-тата победа на ВМРО-ДПМНЕ (ВИДЕО)
December 09
12:56 2016

Во Прилеп веќе се најавува 10-тата победа на ВМРО-ДПМНЕ, во градот еуфорично симпатизери го нјавуваат завршниот митинг на партијата, кој што ќе се одржи вечерва во Прилеп, погледнете го видеото:

Related Articles