ВИСТИНСКА СРЕЌА: Прилепчанец со 50 денари добил 9.000 евра, погодил 19 од 19 (ФОТО)

 Breaking News

ВИСТИНСКА СРЕЌА: Прилепчанец со 50 денари добил 9.000 евра, погодил 19 од 19 (ФОТО)

ВИСТИНСКА СРЕЌА: Прилепчанец со 50 денари добил 9.000 евра, погодил 19 од 19 (ФОТО)
October 02
17:26 2017

ФОТО: Прилепчанец Со 50 Денари Добил 9.000 Евра – Погодил 19 Од 19

Обложувач во Прилеп за уплата од само 50 денари, добил фантастични 540.000 денари, уплатил на 19 пара и ги погодил сите.

Прилепчанец имал неверојатен викенд во обложувалница откако погодил 19 од 19 типови за добивка од 9.000 евра.

Играл само конечен тим, ставил натпревари од сабота и недела и успеал да ги погоди сите добивајќи ја максималната можна добивка.

Погледнете го тикетот фото:

 

Related Articles