Видео: Шефот не му ја исплатил платата на вработениот во Швицарска, па овој му ја среди колата со багер

 Breaking News

Видео: Шефот не му ја исплатил платата на вработениот во Швицарска, па овој му ја среди колата со багер

Видео: Шефот не му ја исплатил платата на вработениот во Швицарска, па овој му ја среди колата со багер
February 14
16:32 2019

Сите ние работиме за плата, па кога нема да не исплатат за нашата сработена работа тоа ни причинува голема неправда. Тоа се случило и во ,,Швицарска‘‘ кога еден наш албанец кој бил на работа како багерист, не бил исплатен од својот работодавач некое време. По неуспешните преговори за испата на платите се решил да преземе чекор со кој ќе го потсети газдата на долгот, погледнете…

Related Articles