(ВИДЕО) Човекот што го предвиде невремето што не можеше да се предвиди!

 Breaking News

(ВИДЕО) Човекот што го предвиде невремето што не можеше да се предвиди!

(ВИДЕО) Човекот што го предвиде невремето што не можеше да се предвиди!
August 10
09:06 2016

На кобниот 6-ти август, уште во 18 часот и 22 минути, на својот фејсбук профил Миле Димитровски споделува видео од почетокот на невремето, со цел да ги предупреди неговите пријатели на можните последици.

Во (аудио) коментарот во видеото, користејќи ги своите метеоролошки познавања, скопјанецот предвидува дека се спрема „големо невреме во Скопје“, „голем кумулонимбус“, дека „може и град да паѓа, и тоа јак“, и на крај, дека „многу страшно ќе биде ова“ и дека „ова поплава ќе направи во Скопје, поплава ќе направи“.

Related Articles