Вакво нешто нема ниту на Балканот: Украл скоро еден километар пат и потоа го продал!

 Breaking News

Вакво нешто нема ниту на Балканот: Украл скоро еден километар пат и потоа го продал!

Вакво нешто нема ниту на Балканот: Украл скоро еден километар пат и потоа го продал!
February 07
13:18 2018

Несекојдневна кражба се случила во Кина, каде што крадец украл околу 800 метри бетонски пат и го продал на градежна фирма за 640 евра.

Крадецот немал среќа, затоа што населението на селото во покраината на истокот на Кина пријавиле дека исчезнува патот.

Тие прво мислеле дека некој го санира патот, но полицијата наскоро ја открила вистинската причина поради исчезнуваењето на истиот.

Маж изнајмил градежна машина со која го исекол 800 метри од патот и потоа го продал на една фирма.

„Па по тој пат никој не се движеше повеќе. Зошто тогаш не би го земал и би заработил нешто?“, искрено запрашал крадецот.

Related Articles