Трик со паста за заби кој не сте го знаеле- резултатите се зачудувачки

 Breaking News

Трик со паста за заби кој не сте го знаеле- резултатите се зачудувачки

Трик со паста за заби кој не сте го знаеле- резултатите се зачудувачки
February 07
15:34 2018

Прекрасно е кога имате црвени нокти, но што кога сакате да одморите малку и да го извадите лакот? Ви се чини невозможно, затоа што веќе цели нокти ви се обоени? Пробајте го овој трик.

Познато е дека пастата за заби има избелувачко својство на забите, па тогаш зошто не би делувала исто и на ноктите?

Ви треба само една стара четка за заби и пастата која ја користите.

Резултатите се зачудувачки:

Related Articles