„Тие нè сакаат безусловно“: Видео кое ќе го наежи секој љубител на животни

 Breaking News

„Тие нè сакаат безусловно“: Видео кое ќе го наежи секој љубител на животни

June 14
15:46 2016

Новата кампања на француската фондација за заштита на животните „30 Millions d’Amis“ ќе ви ја покаже безусловната љубов на домашните миленици.

Видеото пренесува моќна порака: „Вашиот миленик никогаш нема да ве напушти, не го напуштајте ни вие“.

Related Articles