ТАЖНО: Коњ падна на улица, никој не им помогна на децата (ВИДЕО)

 Breaking News

ТАЖНО: Коњ падна на улица, никој не им помогна на децата (ВИДЕО)

ТАЖНО: Коњ падна на улица, никој не им помогна на децата (ВИДЕО)
October 10
21:42 2017

Нашата чудесна земја – е насловот на видеото кое најверојатно е снимено во Велес и објавено на групата: Миленичиња – улични и домашни. Коментарите на присутните жални, погледнете го тажното видео:

Related Articles