Срце им застанало кога ги виделе уплатниците – Најстрашната покана за свадба испратена во Хрватска

 Breaking News

Срце им застанало кога ги виделе уплатниците – Најстрашната покана за свадба испратена во Хрватска

Срце им застанало кога ги виделе уплатниците – Најстрашната покана за свадба испратена во Хрватска
October 13
10:24 2016

Оригинална покана за свадба на идни младенци од Имотски стана хит на интернет набрзо откако беше објавена на страницата Дневна доза просечен Далматинец. На гостите младенците им испратиле покани во вид на уплатници. Иако некои коментираат на Фејсбук дека срце им застанало кога го виделе розовото ливче, набрзо сфатиле за што се работи.

Младенците се пошегувале, така што внеле висок износ, дека цел на дознака е вино, пршута, сирење, ракија и јагнешко месо.

Related Articles