Спасовски: Заев е под постојани закани за атентат

Премиерот Зоран Заев веќе две години е под постојани закани за атентат, изјави денеска министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на средба со новинари.  – Заев е под постојани закани … Continue reading Спасовски: Заев е под постојани закани за атентат