Следи уште еден продолжен викенд 

 Breaking News

Следи уште еден продолжен викенд 

Следи уште еден продолжен викенд 
August 28
15:22 2017

Првиот ден на Курбан Бајрам, 1 септември, е неработен ден за граѓаните од муслиманската вероисповед во Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.

Курбан Бајрам е прогласен за неработен ден согласно Законот за празниците на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од муслиманската вероисповед им го честита претстојниот празник Курбан Бајрам.

Related Articles