Сестрите беа до новороденчињата кога почна земјотресот: За нивната реакција зборува цел свет

 Breaking News

Сестрите беа до новороденчињата кога почна земјотресот: За нивната реакција зборува цел свет

Сестрите беа до новороденчињата кога почна земјотресот: За нивната реакција зборува цел свет
January 12
13:03 2018

Неодамнешниот силен потрес во Јужна Кореја е забележан на камера во Гинеколошка болница, каде сестрите при потресот инстинктивно реагирале и ги заштитиле децата.

Потресот од 5,4 степени во Ноември повреди 57 лица.

За ова видео зборува цел свет.

Related Articles