Седнале да ручаат, а на масата им се придружи непоканет гостин (видео)

 Breaking News

Седнале да ручаат, а на масата им се придружи непоканет гостин (видео)

Седнале да ручаат, а на масата им се придружи непоканет гостин (видео)
October 02
06:39 2017

Едно семејство од Австралија било шокирано кога сфатило дека на вечера им дошол неканет гостин. 

Семејството речиси и завршило со оброкот пред да сфати дека имаат нов член на семејстовото и тоа змија. 

Питонот, незабележан се собрал во детското седиште.

Веднаш повикале експерт, кој змијата ја фатил и ја снимал случката. 

Детето тоа го следело со голем интерес, но на снимката цело време се слуша неговата мајка која го опоменува да се оддалечи од змијата.

Целата случка е снимена, погледнете го видеото:

Related Articles