Се самоуби во живо, бидејќи ќерка му се омажила без негова дозвола

 Breaking News

Се самоуби во живо, бидејќи ќерка му се омажила без негова дозвола

Се самоуби во живо, бидејќи ќерка му се омажила без негова дозвола
October 25
23:00 2017

Турчинот Ајхан Узун од Кајзери се самоубил во живо, и тоа во директен пренос на „Фејсбук“ бидејќи ќерката му се свршила без негова дозвола. Узун зборувал директно во камера пред да си пука со пиштолот во слепоочницата.

Последните зборови пред да се самоубие му биле: „Збогум, заминувам, чувајте се. Го пренесувам ова во живо, а мојата желба е оние што ме доведоа до оваа позиција да не доаѓаат на погребот“. Како што рекол, за свршувачката дознал преку телефон од својата сопруга и многу го повредило тоа што никој не го прашал ниту, пак, некој го тртеирал како маж. Тој навел дека за некои видеото е само шоу, но дека неговата желба е никој да не ја почувствува болката што нему му била нанесена.

Преносот го гледало целото негово семејство, кои преку чат го молеле да не се убива.

 

Related Articles