Се поздравила со сите и заминала – Лепа Брена сопрена од полиција

 Breaking News

Се поздравила со сите и заминала – Лепа Брена сопрена од полиција

Се поздравила со сите и заминала – Лепа Брена сопрена од полиција
October 03
17:10 2017

Најголемата музичка ѕвезда во Југославија, не ни сонувала дека неколу чаши вино ќе ја чинат одземање на возачката дозвола.

Таа се враќала од прослава каде што испила неколку чаши вино, но не ни знаела дека тие ќе имаат влијание врз крвта. Таа се поздравила со своите пријатели и заминала дома, а на патотокон дома била пресретната од полицијата, која поради рутинска проверка ја замолиле да направи алко тест. Откако алкоестотпокажал дека таа е во алкохолизирана состојба ѝ била одредена парична казна од 15.000 динари, забрането ѝ е да управува со моторно возило од Б категорија 3 месеци, а одземена ѝ е и возачката дозвола.

Related Articles