Саша Поповиќ го откажа снимањето на „Ѕвездите на Гранд“

 Breaking News

Саша Поповиќ го откажа снимањето на „Ѕвездите на Гранд“

Саша Поповиќ го откажа снимањето на „Ѕвездите на Гранд“
October 09
22:37 2017

Директорот на Гранд продукција, Саша Поповиќ, бил приморан, вчера да го откаже снимањето на “Ѕвездите на Градн“ зошто иако најавена беше премиера на шоуто уште пред две недели, тоа не се случи.

Сеуште траат преговорите помеѓу српските телевизии, СББ , Прва телевизија како и преговори со „Пинк“.

Во случај шоуто да почне да се прикажува на „Пинк“ Карлеуша најави дека ќе го напушти жирито и ќе си замине.

Сеуште официјално се нема огласено ниедна телевизија, но се надеваме дека набрзо ќе се одлучат, а снимањата ќе продолжат.

Related Articles