Радмила Манојловиќ исплашена за својот живот: „Ве молам спасете ме да не умрам“

 Breaking News

Радмила Манојловиќ исплашена за својот живот: „Ве молам спасете ме да не умрам“

Радмила Манојловиќ исплашена за својот живот: „Ве молам спасете ме да не умрам“
September 05
23:22 2017

Пејачката Рада Манојловиќ има генетски предиспозиции за малигнитет, бидејќи нејзината мајка многу млада е почината од рак на матката. Токму поради таа причина пејачката редовно оди на контроли кои се досега беа во најдобар ред.

Меѓутоа, последните анализи не биле така добри, поради што таа е преплашена. Седиментацијата и е значително повисока од дозволеното, поради што Рада веднаш реши да прави тумор маркери.

-Ве молам, спасете ме да не умрам, кажала пејачката, а потоа закажала и магнетна резонанца.

Резултатите се уште не се готови, а Рада веќе почна да работи на подобрување на здравјето, здраво се храни, повеќе спие и донесе одлука да се реши од стресот, еден од најголемите причинители за болест.

Related Articles