Прва фотографија од српскиот актер кој е тешко болен – никому не кажал за болеста (фото)

 Breaking News

Прва фотографија од српскиот актер кој е тешко болен – никому не кажал за болеста (фото)

Прва фотографија од српскиот актер кој е тешко болен – никому не кажал за болеста (фото)
February 01
09:29 2018

Откако лекарите поставиле дијагноза дека е тешко болен, српскиот легендарен актер Небојша Глоговац, не се предава, па дури и никому не кажал дека е болен, се додека не му се влошила состојбата.

Тој храбро се борел со сите терапии кои секојдневно мора да ги помине.

Ова е прва фотографија од него до која дојде српскиот Курир.

Related Articles