ПРОНАШЛЕ ПОРАКА ВО ШИШЕ: Допатувала од друг континент, а еве што пишува во неа (Видео)

 Breaking News

ПРОНАШЛЕ ПОРАКА ВО ШИШЕ: Допатувала од друг континент, а еве што пишува во неа (Видео)

ПРОНАШЛЕ ПОРАКА ВО ШИШЕ: Допатувала од друг континент, а еве што пишува во неа (Видео)
February 10
23:11 2018

Брачен пар од Хеунигер, ФЛорида, по ураганот Ирма го чистеле својот имот, а тогаш забележали и шише во кое има хартија.

Во шишето имало порака напишана од ученик од Шкотска, кој во тоа време учел за пирати, па сакал да испрати порака и да види до каде ќе стигне.

Кога луѓето пишале на адресата која била оставена во пораката, им се јавил професор од школото и им објасниле дека тоа писмо настанало пред 30 години.

Related Articles