Претседателот Иванов го врачи мандатот за состав на Влада на Република Македонија

 Breaking News

Претседателот Иванов го врачи мандатот за состав на Влада на Република Македонија

Претседателот Иванов го врачи мандатот за состав на Влада на Република Македонија
January 09
13:34 2017

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов го врачи мандатот за состав на Влада на Република Македонија на г. Никола Груевски, претседател на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ.

Related Articles