Предупредување за сите – ако некој ви понуди приврзок на безниска пумпа не го земајте

 Breaking News

Предупредување за сите – ако некој ви понуди приврзок на безниска пумпа не го земајте

Предупредување за сите – ако некој ви понуди приврзок на безниска пумпа не го земајте
July 13
17:23 2017

Денес низ целиот регион се проширило предупредување на Фејсбук, кое може да влијае на вас, вашето семејство или било кој од вашите познаници кои имаат автомобил Имено, разбојници на бензиски пумпи им нудат на возачите евтини прврзоци за автомобил, кои можат да кријат чипови за следење.

Со малку труд, луѓето со лоши намери можат да дознаат каде се движите, местото каде што живеете или каде ги возите децата на училиште, а потоа тие информации да ги злоупотребат.

Related Articles