Пратеничката уапсена насилно пред очите на 3-те малолетни деца – Стефан (13), Марија (10) и Матеј (3)

 Breaking News

Пратеничката уапсена насилно пред очите на 3-те малолетни деца – Стефан (13), Марија (10) и Матеј (3)

Пратеничката уапсена насилно пред очите на 3-те малолетни деца – Стефан (13), Марија (10) и Матеј (3)
November 28
12:50 2017

Жаклина Пешевска, избрана пратеничка од Гази Баба, мајка, родољуб, сопруга, Македонка, неправедно уапсена за “тероризам”,

насилно, пред очите на нејзините деца Стефан (13), Марија (10) и Матеј (3), напиша Антонио Милошоски на својот твитер профил.

Related Articles