Последната порака на Владо Јовановски, напишана неколку часа пред апсењето

 Breaking News

Последната порака на Владо Јовановски, напишана неколку часа пред апсењето

Последната порака на Владо Јовановски, напишана неколку часа пред апсењето
November 29
12:20 2017

Владо Јовановски откако пред десетина денови на фејсбук статус запраша “Зошто го гушите македонскиот народ” и следеа низа одговори од неговиот цимер кои завршија со зборовите “Те сакам Цимер”, на само неколку часови пред да биде уапсен напиша:

“До скоро беше тешко да си македонец во соседните земји, а сега е поинаку!
Сега е невозможно да си македонец во Р. Македонија! Поточно во ова што отана од неа – проклетата!”

Related Articles