Покемоните полудеа, почнаа да бркаат луѓе (ВИДЕО)

 Breaking News

Покемоните полудеа, почнаа да бркаат луѓе (ВИДЕО)

Покемоните полудеа, почнаа да бркаат луѓе (ВИДЕО)
August 04
11:26 2016

Покемоните решија да им се осветат на луѓето кои ги бркаат низ целиот свет, како резултат на новата игра која го полуде светот. Станува збор за интересно видео, во кое неколку млади лица одлучија да ја прикажат ситуацијата, но во обратни улоги. Ова видео ќе ве насмее.

Related Articles